EM-guld!

Tänk att de gör det igen! Tänk att vi, vi som  ridsportnation, gör det igen! Lilla landet Sverige är just nu både olympisk måste, världsmästare och europamästare i laghoppning! Det är faktiskt helt otroligt! Och väldigt inspirerande, i morgon ska jag på ponnytävling! Nästa generations mästare!

Jag har ju jobbat heldag på Ica och eftersom det är fredag så var det ju fullt upp. Inte helt lätt att följa hoppningen men bland annat chefen lyssnade på radion och rapporterade till mig. Sen har jag tittat ikapp lite i kväll så jag åtminstone har sett de svenska ritterna, plus några till.

Efter jobbet så tog jag flickorna nere på betet. Red Zayats i korsningen och jobbade med fokus och lite övergångar skritt-trav. Forzett fick jobba i töm. Sen åkte jag hem, kollade väderprognosen och ångrade att jag inte hade satt på täcken. Så tvingade Nisse att följa mig, vilket var dumt för givetvis bet Clarinett honom. Hon brukar aldrig bitas men det blir alltid så här när Nisse ska hjälpa mig. Hästarna har i alla fall täcken på, inte alla dock utan några utvalda. Jag hoppas att det ska räcka för att hålla regnet borta! Nu ska jag sova och ladda för ponnyhoppning i regn i morgon!

Forzett i kväll! Vilar på bakbenet men öronen framåt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0