Blöt, mörk höst...

Igår kväll kändes det verkligen som höst så som jag ogillar hösten. Mörkt, regn, blött och lerigt! Jag trodde verkligen på en torr och klar höst efter denna sommar men det verkar inte bli så. Nu säger i alla fall prognosen att det ska vara sommarväder i en vecka, förhoppningsvis torkar det upp.

På förmiddagen igår tog jag först Forzett, repeterade att hänga på henne vid pallen. Det var alldeles för länge sedan jag tränade det sist och först trampade hon bara runt, måste ta tag i henne nu så vi kommer vidare. Sedan red jag Lemonaden, hon var mer avslappnad och nu känns det som vi är tillbaka där vi var i somras igen, skönt! Testade även den nya padden och det blev bättre även på henne.

Sen jobbet där vi var en personal kort och dessutom återigen varmt inne eftersom det är varmt ute, går inte ha fönstren öppna nu heller för det kommer in så många getingar. Så varmt och stressigt, jättebra för mitt blodtryck! Men fått medicin nu så det ska väl bli bättre. 

Och sen på kvällen efter att ha ätit hamburgare till middag så var det en blöt och vsr kväll i stallet. Jag tog Zayats i töm. När jag skulle byta tömsättning fick hon tömmen runt rumpan och blev rädd, hon tog i väg och innan jag fick stopp på henne hade jag nig lindat in henne tre varv i töm en. Vet inte vad dom flög i henne, hon har ju haft tömmen runt rumpan förr, men hon taggade ner direkt och jag kunde fortsätta tömköra utan problem. Det var skönt för hon är ju en sån häst som gärna behåller spänningen i sig, men tycker att hon blir bättre på att släppa saker som hänt. Sådär var ju Grå också i början, kunde vara spänd i flera dagar om det hänt något. Hon är mycket bättre på det nu. När jag tänker efter är nog Wasabi lite lika också...

Nu ny dag, ny dag på Ica men i dag åker täckena av och jag hoppas att det ska torka lite i hagarna. Blev ju inte torrare i Stinas hage när jag glömde vattnet på igår!

Forzett på banan!

Lemonaden innan ridning! 

Lemonadens sadel med padden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0