Avanmäld!

Just nu känns det verkligen som att flytet med hästarna har avstannat... 
 
I morse longerade jag Lemonaden först för att se hur hon ser ut nu. Inte halt längre men rör sig inte helt avspänt, ska försöka tömköra henne i helgen. Sen åkte jag och Nisse och hämtade två höbalar. Han hade traktorn och blev kvar sen för att hjälpa till där, jag körde hem balarna i transporten och rullade ut de i hagen. Egentligen var det bara meningen att en skulle rulla ut i hagen men även den andra hamnade där så jag fick stängsla bort den. Det här låter inte som att det tagit så lång tid men det tog det, typ halva dagen hade redan gått åt här!
 
Då red jag Zayats, vi red skänkelvikningar och det gick jättebra även på nya linjer, så då tog vi lite galopp och sen red vi runt träd i skogskanten. Fortsatte med att plocka ihop hagen jag började med igår, fortfarande lite kvar men det blev för varmt och jag var för hungrig! Åkte i stället för att göra mat!
 
På Hammarn en sväng, köpte foder och tittade på några sadlar som provades på en häst. Till stallet sen och red Clarinett. Det gick ännu sämre än igår och det känns verkligen som att galoppen blivit sämre sen sista behandling men när vi lossade på så mycket. Nisse kom och tittade och var överens med mig om att något stör. Avanmälde mig från tävlingen på lördag. Testade dressyrsadeln på Wasabi med padd. Tyckte själv att det blev bättre men tveksam om att Wasabi håller med riktigt. Ska prova en gång till innan jag ger upp. 
 
Till sist äppelpaj till kvällsfika och nu väntar en jobbhelg!
 
Bal utrullad, nu är det slut med bete för prinsessorna!
 
Zayats i skogskanten!
 
När jag rullade in tråden så dök visst Doris upp som en fisk på kroken!
 
Clarinett på banan och busiga hästar i hagen bredvid!
 
 
 
Sadeln på Wasabi 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0