Tandläkardag!

Vilken dag, jag är helt slut! Men fyra av prinsessorna är kollad tänder och Bob är kastrerad! 

Jag och Linda träffades i stallet i morse och körde Juliette, Clarinett och sen Grå och Lemonaden till Nisses stall. Där var sedan tidigare även Wasabi och Bob. När veterinären kom så gjorde vi först tandundersökning på Grå, Juliette, Lemonaden, Clarinett och Wasabi. Alla hade fina tänder men Wasabi var ganska mycket stök med att kunna spruta och sen få att bli trött, trots stor dos var hon väldigt alert. Clarinett däremot blev väldigt trött och borta av sin mindre dos! Skönt att det inte var något konstigt med någon av deras munnar. 

Sen blev Bob kastrerad men då gick jag in och städade köket, jag kände att jag inte skulle palla med det. Dels är jag väldigt känslig för blid sådär och så kändes det jobbigt när det är Bob. Men han hade varit en pärla och skött sig jättebra, tog lite tid då han tydligen kunde dra upp och ner kulorna, lite. Skönt att det är gjort i alla fall. 

När veterinären åkt, efter lite fika naturligtvis, så körde vi hem hästarna utom Wasabi och Bob. Bob får vi kvar någon dag tills vi sett att det verkar gå bra med kastreringen. Och Wasabi var så borta och trött efter allt lugnade att det tog flera timmar innan hon återhämtat sig så henne kör jag hem i morgon. 

Jag och Linda mockade stallet efter våra hästar och sen åkte vi upp på byn och köpte pizza. När vi ätit och segat lite gjorde jag ett litet ryck i stallet och tog Chokladen i töm. Men sen blev det tidig kväll och jag la mig redan 20.15, det har verkligen varit en hård dag! 

Juliette hos tandläkaren! 

Trötta flickor sen. Chokladen hade ju inte varit med hos tandläkaren men hon hade varit ensam i hagen och var ändå trött! 

Chokladen i töm! 

Bob äter kvällshö! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0