Stallfix!

Jag har nog stans snällaste ettåring! Dessutom har Wasabi visat upp en ny sida av sig själv!

I morse tog jag Zayats i töm nere på vägen innan jobbet, givetvis var Doris med! Efter jobbet, där vi var en kort en stor del av dagen, och mat så gjorde jag klart hemma. Inklusive att spola Lemonadens ben som ser mycket bättre ut, samt att jag och Linda rullade ut en bal. När vi var klara hemma åkte vi till Nisses stall och fixade!

Vi har mockat, spånat, sopat och förberett för i morgon. Även verkat Bob, som trots att han är i ett stall för första gången och hans kompisar gick ut tidigare i kväll, skötte sig utmärkt. Han är verkligen snäll! Men i kväll kunde jag bara känna en kula, jag hoppas att båda är på plats i morgon! Jag vet att jag känt båda i sommar.

Wasabi som nu stått inne sen igår är på ett strålande humör och verkar trivas ypperligt med att bo inne. Hon är nog prinsessa ut i hovspetsen och vill ha ett fint stall med uppassning och guldknoppar!

Givetvis avslutades kvällen med kaffe. I morgon väntar en jobbig dag för mig, vi ska fyra av mina hästar på tandkoll, plus Juliette, och då plus Bobs kastrering. Jag som tycker att det är jobbigt att vaccinera är väldigt spänd och nervös inför morgondagen. Håll tummarna!

Zayats och Doris på morgonjobb! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0