Minusgrader!

Snön ligger kvar och några av hästarna har fått semester! Men ändå trevligt med snö om man jämför med lera!

Fortsatt med hagarna och ytterligare en är redo för vinter! Men det tar tid att gå igenom hagarna, nu hoppas jag att de står hela vintern! Sedan tog jag in Wasabi för att göra ett nytt försök att brodda henne. Hade förberett allt, hon var tjurig att fånga men löste det. Tog in henne, lyfte på hoven och inga broddhål! Antiklimax! Så klippte manen, tvättade hoven och sen fick hon gå ut igen. Tog in Chokladen i stället och hon hade broddhål! Fungerade bra att rida lite lugnt med traktbrodd, och barfota bak, så blev ett ganska bra pass!

Tömkörde Grå, gick upp i skogen en sväng, en jättebra ide tills vi var på väg tillbaka och hon fick ett frispel och började bocka. Bara att inse att det inte går tömköra ut henne just nu! Tog sist in Bob, satte fast honom, borstade och så fick han testa schabrak och tömkörningsgjorden. Denna gång bara lös men nästa gång sätter jag fast den. Sen middag och en snabbsväng på Ica för att handla, sedan till ponnyfamiljen och fortsatt jobb med ungponnyerna. I dag travade tjejen lös på båda!

Vidare på en träning innan avslutning i stallet där jag rullade ut en bal och tog rätt på grejerna jag använt. Sen avslutade vi kvällen med att Linda kom och fikade. Tre dagar ledigt och jag har inte hunnit något! Nu ska jag jobba i fyra dagar, hur ska jag hinna något då?

Chokladen innan ridning! 

Innan avsittning, fortfarande ganska mycket snö kvar! 

Grå i skogen, på väg hem, innan hon flippade ur

Bob tränar på att sitta fast 

Och på att ha grejer på sig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0