Löne-onsdag!

Blev en fullmatad onsdag, tror faktiskt inte att det går att hinna med så mycket mer än så här när jag jobbar! 

Släppte ut gästhästarna i morse och sen gjorde jag ett riktigt race med att jobba hästar! Longerade sen först Clarinett lite lugnt, i morgon får hon vinterskor och då ska vi dra igång jobbet igen men hennes rygg känns väldigt mjuk efter vilan!

Sedan longerade jag Paris, den lilla ponnyn dom kom igår. Hon har jobbigt med galoppen så gjorde många fattningar. Sist red jag Zayats som fick gå lugnt trav jobb med volter och åttvokter.

Ica-jobb, hem och åt en fördugmacka till mat och sen stallet. Tog araben, Emina, som kom igår, i töm och sen gjorde jag och Linda ett ryck i Nisses stall så det skulle vara städat och fint till hovslagaren i morgon. Vi var nästan klara när fyra ardennerston bestämde sig för att de skulle sova inne i natt och travade in i stallet!

Fika som avslutning på dagen och nu har jag ont i magen efter alla mintkakor! Nu försöka sova bort det, i morgon väntar ytterligare en fullmatad dag! Är två intensiva veckor nu med semesterhästarna, lov och en massa att göra inför vintern!

Semesterhästarna i morse! Emina och Paris, de ska bo här en dryg vecka! 

Paris på banan i morse! 

Och Zayats! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0