Kanelbullens dag!

Kanelbullens dag och sjuhundra andra grejers dag. För mig har det mest varit Bobs dag, blir ju lite extra kärlek på honom nu.

Jag sov mer än 10 timmar i natt, det behövdes nog efter all spänning inför veterinären! Dagen i dag började med en liten promenad med Bob och sen lastade jag Wasabi och körde hem henne.

Fortsatte ner till betet och plockade ner en sommarhage, det är så tråkigt att göra. Det är tråkigt att stängsla också men då är det ju i alla fall glädje att få se hästarna nöjda på nytt bete sen. Nu finns det liksom inget roligt med att ta ner hagarna. När den var nerplockad så åkte jag hem och red Zayats som fick gå lösgörande travjobb, tog Forzett och Grå i töm. 

Tillbaka till Bob och ny promenad plus att vi provade lite longering. Bob är aldrig longerad och det finns ingen jättebra plats att hålla till på, han fattade snabbt vad det gick ut på men var mest intresserad av gräset. Så blev inte jättemycket travjobb men han är inte svullen alls så det går nog bra. Sen middag och i väg till ponnyfamiljen där jag tömkörde två ponnyer och så fortsatte vi inridningen av welsh mountainhingsten. Vidare till Hammarn och tömkörde en unghäst. Sen hem igen för att rida med Linda! 

Vi red ut en lugn tur med Clarinett och Juliette, tyckte att det var lämpligt dagen efter tandläkaren. Det är sådan skillnad att rida på Clarinett, hon känns helt annorlunda att sitta på och skrittar i någon superskritt som jag aldrig känt förut, men blir trött väldigt fort. 

När stallet vsr klart så åkte vi till Bob igen och Linda hjälpte mig att spola honom så vi fick bort allt torkat blod och så. Han är aldrig duschad eller spolad men han stod då snällt. Det är verkligen en super ettåring jag har! 

Sen fika och nu sova! 

Bob på promenad på Nisses gård i morse! 

Wasabi var glad och pigg när hon fick komma hem efter sin hotell vistelse! 

Hon verkar inte ha ont i hoven längre men blir ensamhage någon dag till ändå. 

Iowa hjälpte mig att göra höpåsae! 

Zayats efter ridning! 

Forzett i töm! 

Bob på dagens andra upptäcktsfärd! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0