Hoppträning och vinkväll!

Klart att det var tvunget att regna lite till, det tar ju aldrig slut!

Som tur var visade sig solen över dagen, jag hade en ganska intensiv dag så det var skönt med lite sol. Började med att rida Zayats, hon var ganska spänd men jag tror att det hänger ihop lite med vädret. När det blir så här blött så blir hon spänd i kroppen, trots att hon är av en tålig ras, och eftersom hon är väldigt känslig så är det klart att det märks av i ridningen. Igår red jag tills jag kände att spänningarna försvann och hon slappnade av.

Sen skrittade jag ut med Clarinett och Grå som handhäst. Eftersom det jagas så höll jag mig på vägen men lyckades såklart träffa när två av lagen bytte pass så det var en del bilar. Sedan kom Linda när jag var klar. Vi skulle testa vad våra smågrabbar gjorde när vi tog ut en av dom. Så först tog Linda upp Iowa på banan och longerade, jag passade på att bära fram under tiden, och sen tog jag upp Bob och longerade honom. Han var jätteduktig och gick fint i linan i trav i båda varv, ingen av hästarna blev heller speciellt stressad när de blev själv.

Sedan var det hoppträning för ett gäng ponnyekipage, roligt att 5 av 6 ekipage var b-ponnyer! Det är roligt med träning sådär men man blir också väldigt trött! Men väldigt roligt att det finns ett helt gäng ponnyryttare på väg upp nu! Efter träningen tog jag in Wasabi och tvättade hennes hov, och sen rullade jag in en bal till den hagen och gjorde klart på gården.

Lämnade bilen hos grannen som bytte till vinterdäck och bytte bromsbelägg. Nu går förhoppningsvis bilen några veckor till, jag har börjat titta efter ny bil men det känns rätt hopplöst att hitta någon bra i min budget och hyfsat nära. Sen middag och dusch, och på kvällen var det vinkväll med ett gäng från jobbet, och Linda som ju inte jobbar längre, vi drack lite vin och åt ost och kex. Väldigt trevligt men jag blev såklart trött. 

I dag har jag också mycket på schemat men tyvärr blåser det!

Från turen med Clarinett! 

Grå på släp! 

Grå blev visst hungrig när vi kom hem! 

Rosa ponny på träningen! 

Alla vill äta i samma balja, även Doris! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0