Fortfarande snö!

Snön ligger fortfarande kvar! Känns som ganska ovanligt att första snön ligger så här länge, i alla fall så här tidigt!

Jag fortsatte med vinterhagarna igår, gick igenom en av lösdriftshagarna så nu är det tre hagar kvar, men började lite på den ena redan igår så ligger ändå ganska bra till. Sen var planen att broddar Wasabi, hon och Chokladen har broddhål i sina skor, men kunde inte hitta skiftnyckeln så fick hoppa över det. Tog i stället samma hästar som dagen innan, de utan skor, och det blev väldigt bra jobb på dom!

Red Grå, hon kändes fin och benet känns bra så det är nog dags att steppa upp träningen lite, kanske dags för lite trav snart? Hon är skrittad i 9 veckor nu! Sedan red jag Zayats, med tanke på hur spänd hon var i förrgår i snövädret så var hon väldigt fin igår! Red skänkelvikningar på hörnlinjen och galoppfattningar. Sen avslutade jag med att göra uppsittningsträning med Forzett.

Middag och sen till ponnyfamiljen och fortsatt inridning av ponnysarna, hon travar på båda i lina nu men inte helt lätt att rida in med lillasyster som leker, lillebror i barnvagn, lösa hundar och grisar! Förrförra gången vi höll på hoppade två getter ur hagen medan vi red. Bra miljöträning men ibland lite svårt med fokus. Vidare till Hammarstrand och tömkörde två hästar innan nattning här hemma.

Nu ny dag och ytterligare en vinterhage som väntar, och i dag ska jag försöka jobba de skodda hästarna också!

Blev väldigt lite fotat igår:

Smågrabbarna var trötta igår efter snövädret! 

Grå rids i snön! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0