Strömavbrott!

Snökaoset fortsätter, det har snöat ännu mer i dag och dessutom varit strömavbrott i 5.5 timme!

I morse innan jobbet var det fortfarande oskottat hos mig och ganska tungjobbat. Jag behövde trycka in en bal hos stona men det kändes omöjligt när det inte var skottat. Hann inte jobba någon häst på morgonen innan jag åkte på Ica. Mitt på dagen fick jag sedan ett sms om att det var strömavbrott (elbolaget skickar ut det). Lite stressade med strömavbrott (=ingen el på hagarna) samtidigt som mycket snö och lite foder i en hage.

Strömavbrottet var i 5.5 timme, men när jag kom hem från jobbet så var strömmen tillbaka. Dessutom var gården nyskottad och hästarna hade fått nya höbalar, det var helt lugnt och jag kunde andas ut. Man blir lite på spänn när man inte kan ha koll och det blir yttre störningar. Även Emina och Paris hade åkt hem när jag kom till stallet. De skulle egentligen vara här en vecka medan ägarna var på semester, sen blev det två bonusveckor för träning.

Trots allt blev det en fin kväll, jag tog Zayats i töm. Två dagar vila var nog bra för henne nu när vädret dessutom var skit, i kväll fick hon jobba i töm på banan som är helt översnöad! Det jag red upp igår syns knappt i dag! Vi har lite att trampa ihop nu! Sen hjälpte jag Nisse att mocka och så lite glass till kvällsfika. I morgon hovslagaren och det känns gruvsamt att köra hästar i föret som är och med bilen som inte laddar hela tiden. Men förhoppningsvis går det bra!

Zayats i mörkret och snön i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0