Sista november!

Tungjobbat i dag med men inte på grund av snön för gården var nyskottad i morse. Men jag var hängig och trodde att jag skulle bli sjuk. Första hästarna var tunga men sen släppte det och jag blev piggare, men det har gått lite långsamt.

Mockade först två lösdrifter och sen tog jag Grå och Forzett i töm. Testade ett annat bett på Forzett men är inte nöjd utan ska fortsätta testa, det går väldigt mycket fokus till att greja med bettet och det vill jag minska på innan jag rider. 

Red sen Clarinett, hon fick trampa upp ridslingan igen och jag red Zayats på spåret bredvid banan. När jag hade ridit ner till stallet och egentligen var klar så fick jag ett ryck och red ett varv på slingan också. Zayats var helt med på det fastän vi egentligen var klara.

Sist ut red jag Lemonaden, lite spänd men helt okej ridpass. När jag var färdig med hästarna var även bilen färdig på verkstaden då åkte och hämtade den. Sen mat och i väg på en träning och en tömkörning. 

Hemma igen och hästarna nattade har jag tittat på operation x, dokumentären om Andreas Helgstrands stall. Helt vidrigt, jag ska smälta det någon dag så kommer det nog något inlägg om det också. 

Grå i morse! 

Clarinett efter ridning! 

Zayats på det kortare ridspåret

Och på den längre slingan, mer snö där! 

Lemonadens hals! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0