Saffransbullar!

Snö på tvären och bredden! Snöade och blåste hela dagen igår och verkar vara samma i dag! Gillar snö men det är ju jobbigt när alt kommer samtidigt!

Kämpade på i snön igår, det är ju inte så lättjobbat direkt. Mockade och spånade en lösdrift och sen lite hästjobb anpassat till vädret. Började med att ta Lillebror i töm, vilket gick väldigt bra och det märks att an är mycket tömkörd. Tog även Forzett och Lemonaden i töm. Clarinett red jag, hon fick börja trampa upp ridslingan jag brukar ha i sommarhagen. Kommer ju behöva trampas mycket mer, och mer snö men det har ju redan kommit så det blir nog inga problem.

Sedan kom de med traktorn och körde ut balar och där någonstans kändes det nog att vara ute. Efter mat så gjorde jag en omgång lussekatter och sen när hästarna var nattade så bakade jag även en omgång med sockerdoppade saffransbullar. Borde inte behöva baka så mycket mer nu, men något mer lär det bli. 

Vädret verkar inte bli så mycket bättre i dag, jag är lite snorig och vi får se hur mycket hästjobb jag pallar i snö. Generatorn till bilen verkar ha fastnat i posten annars skulle bilen ha varit till verkstaden i dag. Jag hoppas att den dyker upp i dag, less på att ladda bilen hela tiden!

Doris gjorde en kontroll av snödjupet på förmiddagen men gick in sen! 
Lillebror efter sitt tömpass! 

Forzett, och ni ser hur det snöar! 

Lemonaden! 

Clarinett trampar upp spår i snöyran, helt orörd snö framför oss! 

Första vanliga lussekatter! 

Sen sockerdoppade saffransbullar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0