Mer snö!

Så tungjobbat nu med all snö! Har, trots att prognosen sa annat, snöat hela dagen i dag med. I natt har det dessutom drivit så bitvis är det ordentligt snödjup!

Satsade på lite mer ridning i dag men började med att longera Wasabi. Sen red jag Chokladen på det tidigare upptrampade spåret bredvid banan, spåret syntes inte ens så det var inte helt lätt att försöka hitta samma spår. Sedan var det dags att testa att sitta upp på Lillebror. Longerade lite först och red sen lite lugnt. Ville mest testa uppsittning, start, stopp och styrning, check på allt det!

Sist ut var Zayats, hon var väldigt pigg i snön och så rolig att rida. Gick inte att göra så mycket i snömängden men vi red övergångar och lite fattningar. Sen middag, i väg på två lektioner och sen nattade jag hästarna. Sen började stöket!

Bilen skulle till verkstaden, Nisse startade upp sin bil och skulle hämta mig där. Men han satt fast i snömängderna på gården, det hade ju även drivit mot bilarna så var mycket snö för en låg, framhjulsdriven bil med allvädersdäck. Tyvärr försvann en hel del av min kraft i batteriet medan vi först skottade och jag sen drog lös honom, så jag hann inte långt innan min bil protesterade att den hade lite ström. Två gånger fick vi startkabla bilen innan jag kunde parkera den vid verkstaden. Nu hoppas jag att det går bra i morgon och att den är som ny sen!

Blev sent innan vi var hemma, i morgon är drt tidigt och jag känner mig inte alls kry i kväll, hoppas att jag bara är trött så det är bättre i morgon!

Doris kämpade i snön! 

Wasabi, svårt att få en riktig bild av mängden snö på banan 

Chokladen trampar upp spåret! 

Lillebror innan avsittning, så mysig och påhittig kille! 

Innan jag var klar med Zayats så hade det börjat mörkna, blir mörkt så tidigt nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0