Jäkla kyla!

-21 grader i morse och nu i kväll -23,det är för mycket och för tidigt! Jag och min bil är inte redo!

Morgonen började bra med ett tömkörningspass med Chokladen. Syns verkligen att hon ändrat hur hon jobbar med sina bakben nu och hon har flera växlar nu. Sen skulle jag till jobbet och det gick mindre bra!

Inte nog med att bilen inte laddar och därmed blir strömlös lätt, i dag blev den även bränslelös! Bränslemätaren är inte tillförlitlig, men enligt den hade jag bränsle i den, vi tankade lite i tisdags men det var ju när vi var utan ström i bilen så då fick det gå snabbt att tanka och blev bara 10 liter. Har kört 4 mil sen dess men bilen har dragit mycket i kylan!

Opraktiskt att bli soppatorsk men det löste dig även om det tog lång tid, och jag blev rätt kall i kylan. 15-20 minuter brukar det ta att köra till jobbet, i dag tog det mer än r timme! Men jag tog igår dit, och med bilen på laddning där så tog jag mig hem också.

Blev ensnabbsväbg i stallet med Linda, för kallt för att göra något vettigt men hästarna är liksom nöjda oavsett kylan. Nu hoppas jag att det vänder i morgon och blir mildare!

Vackert med Chokladen i morse! 

Väntan i bilen på väg till jobbet. Isig ruta och kall bil! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0