Första kylan!

Vinterns första köldknäpp är här och det känns så jäkla kallt och tungt! Jag hoppas att man vänjer sig så det känns lättare sen. -17 i morse och -21 nu i kväll, men så fint med solen på dagen! 

Även i dag så mockade jag en lösdrift och sen monterade jag en värmebalja i den. Sen var det dags att börja trampa upp de ridspår som jag brukar ha på olika ställen på gården. Det är ovanligt tidigt, men snödjupet är ganska bra för att börja på (sen vill jag ju givetvis ha lite mer sen för att få bästa resultat på spåren) men det är inte fruset under så ibland trampar de igenom på något mjukt, men det borde ge sig. Clarinett och Zayats fick jobba med flesta spåret i dag.

Sen skulle jag rida Grå, dock frös jag lite så tog henne i töm, det var nog bra för hon var ganska stökig. Hon har gått lite mindre nu eftersom det varit mycket snö i hagen har jag velat att benet ska vänja sig vid det först, plus att hon ju skoddes. Jag har börjat lägga in lite trav även i töm, men lite mindre än uppsuttet (eftersom det blir på volt), men i dag blev det även galopp och bock. Det är dock inte med på igångsättningschemat än! Glad att jag inte red i alla fall!

Sen middag och jag bestämde mig för att baka en sockerkaka. När jag hade börjat fick jag lite feeling så bakade även en saffranskaka! En snabb sväng i stallet på kvällen, Wasabi fick jogga lite i lina och då nattade jag dom. Sedan blev det fika med Linda, passade bra att jag hade bakat.

Nu hoppas jag på lite mildare väder i morgon!

Clarinett börjar trampa upp spåren! 

Innan avsittning, ser ni solen? 

Zayats ute i snön! 

Grå! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0