Clinic igen!

Clinic även denna helg! Den här gången tog vi Lindas bil och tog oss både dit och hem utan problem, trots kylan!

Fortfarande kallt, -20 i morse och nu i kväll -23. Lite mildare i Östersund, men ingen värme där heller. Känns som att jag fryser hela tiden!

I morse flyttade jag om lite i hagarna. Jag har delat på stona, blir lite mycket med sex hästar i vinterhagarna tycker jag. Vill ju gärna ha dom i större flock men vinterhagarna är mindre och det ger större skaderisk, speciellt ihop med broddar. Dessutom blir det jobbigare med vattnig och det behövs fylla på balar oftare. Så släppte ner Grå och Juliette i lösdrift en nere på gården och sen Lemonaden. Får flytta om sen igen när Zayats åker hem men har en plan för det också.

Tog Lemonaden lite i töm innan jag flyttade henne, tänkte att hon skulle göra av med lite energi men det fanns kvar att härja i hagen med ändå!

Sedan åkte jag och Linda till Östersund. Gjorde några ärenden och sen clinic på Tanne för Kristian von Krusenstierna. Var ju på kurs för honom i fjol och tyckte att det var bra, och även clinicen var bra! Dessutom fina hästar och bra ekipage att titta på. Skulle verkligen vilja träna för honom, vi får se om tillfälle erbjuds framöver.

Prognosen säger att det ska vända i morgon, jag hoppas verkligen att de har rätt!

Lemonaden i töm! 

Ny hage för Lemonaden, Juliette och Grå! 

Busig Lemonad! 

Och Grå! 

Från clinicen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0