Black Friday!

Black friday igår, jag är ju mest ständigt black så jag tycker mest att det är jobbigt. Men handlade lite på ett ställe där jag brukar beställa och som nu hade 20% på allt. Köpte ett vintertäcke till Lemonaden, och ett par tyglar (jag har visserligen massor av tyglar men är rätt kräsen på vilja tyglar jag vill ha) och smågrejer som grimmor, sånt går det ju en del.

Jobbade heldag på Ica, var i stallet tidigt och hann ta Grå i töm innan jobbet. Efter jobbet snabbt hem, åt tunnbrödsmackor med kalvsylta och rödbetssallad som mat eftersom det gick snabbt. Sen var det bara att vänta in hästen som skulle komma.

En femårig fjording vid namn Lillebror kom sen. Verkar väldigt cool! Han är tidigare riden i skritt och trav men ska jobbas vidare och utbildas lite.

När det lugnat ner sig så tog jag Clarinett i töm. Hon var dramaqueen de luxe igår och sprätte och sprallade mest runt. Hoppas att hon gjorde av med sin överskottsenergi så vi kan rida i helgen. Kvällen avslutades med glass. I dag känns det kallt med -10 grader och blåst!

Grå igår morse! 

Lillebror, visst är han söt? 

Stallet nästan flöt igår kväll! Ser så mysigt ut med lamporna! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0