Vårkänslor och hoppträning!

Det är verkligen härliga vårdagar nu och veckan ska bjuda på sommartemperatur, alla hästarna går utan täcke utom en, den där bitchiga märken som inte vill veta av sin matte just nu. Hon kan gott svettas i sitt täcke även om det svider i mattehjärtat...

I morse longerade jag Chokladen lite och red sen Movie. Det var helt fantastiskt att rida henne i dag, så fin! Och galoppen som inte riktigt ha velat fungera på hela vintern, utan varit mycket kickar och tjafs, bara flöt på utan kickar och hon gick i form av sig själv. Helt magiskt! Tackar Ulrika för hon lyckades nog lossa en del spänningar i torsdags!

Sen Ica, middag och på kvällen hoppträning hemma. Först ett ponnyekipage som red sin första bortaträning ihop, sen en grupp med två ekipage och som avslutning ett ponnyekipage till. Alla red så bra och hästarna hoppade också jättebra! Så roligt att jag nästan blev hoppsugen!

Sedan red jag Clarinett, jobbade med samma som på träningen alltså att få fram nosen och få halsen rakare, alltså inte i sidled utan i överlinjen så hon inte kröker på halsen för att komma undan kontakten. Det blev väldigt studsigt så jag behöver verkligen en annan sadel! Sen nattning av hästarna, vattenmelon till kvällsfika och nu sova! 

Skrittade av Movie på vägen i dag, längtar tills vägkanten är grön! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0