Snart slut på semestern!

Nu verkar det fina semestervädret vara på väg bort, och i morgon är jag tillbaka på Ica igen. Fortfarande mycket kvar att göra men det har varit väldigt skönt med lite extra tid hemma!

Igår morse flyttade jag Forzett och Cherry till en mindre gräshage och öppnade åt Wasabi och Bob så de fick komma ut på gräs fast det var alldeles för blött där fortfarande. Nu är det bara basjkirerna kvar som ska ut på gräs, men det blir för dom med, däremot så är det inte tillräckligt med gräs i hagarna än så jag måste fodra med hö också.

När jag hade flyttat om hemma åkte jag ner till ett av betena nere i skogen och gick runt det. Den hagen är nu redo att släppa hästar i, hoppas att få till det i helgen. Sen tillbaka på gården så tog jag Cizmet och Clarinett i töm, Cizmet har ju haft en vecka vila men ska igång igen nu! Red Chokladen, som var jättefin, longerade Forzett och gjorde uppsittningsträning, och som avslutning fick Cherry prova lite utrustning. Satte på träns med bett, la på schabrak och täckesgjord, och la även på sadel men utan att spänna fast.

Middag och lite stök med Nisses papper innan jag åkte mot lektionerna. Hade med mig Nisses transport och stannade hos bönderna och fick två höbalar lastade, lämnade sen transporten där tills jag kom hem. Då hämtade jag upp den och i stallet sen rullade jag ut balarna. Ganska smidigt ändå! 

I dag blåser det, jag ska börja dagen med att tömköra Paulas häst. Och sen göra ett ryck på mina hästar, för att i eftermiddag åka till Sundsvall och i kväll lektioner. Så full fart i dag med! 

Cherry och Forzett glada för ny hage! 

Wasabi och Bob sprang som tokar när jag öppnade upp hagen! 

Såg en orm nere vid betet! 

Clarinett! 

Chokladen efter ridning

Chokladen äter sitt kraftfoder, gab8fin i kroppen nu

Cherry testar utrustning! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0