Punktering!

Tänk att det alltid ska vara något!

Igår började jag med sommarhagarna hemma. Satt upp stolpe i den första och drog en del band, men gav upp när all tråd var ett trassel och Trassel dessutom hade fastnat i tråden!

Tog lite hästar i stället! Först Cizmet som för första gången sen avfallningen faktiskt ville gå med mig på ryggen! Hon har varit väldigt försiktig och tveksam men igår släppte det och hon skrittade riktigt och utan drivning. Nu ska hon få en vecka vila! Sen Zayats som fick hoppa lite och det börjar verkligen lossna där. Igår landade hon i galopp ett par gånger men balansen räcker inte riktigt till så hon tappar den och bryter av, men det kommer! Är jättebra för hennes balans med hoppningen, och hon blir dessutom så glad av det!

Tog in den nya, satte fast, borstade och krattade hovar. Hon verkar cool. Sen longerade jag Forzett och verkade lite på hennes hovar, och sen släppte jag ihop de två, Forzett och Cherry. Verkar gå bra!

Red Clarinett lite medan jag höll koll på de jag släppt ihop, hon hittade mekaniken ganska bra i galoppen på långa tyglar och med lång hals, men fortfarande mycket kvar att jobba med. 

Sen mat och i väg på lektioner. När jag skulle köra mellan lektionerna tyckte jag att bilen kändes skum, mycket riktigt hade jag punktering! Fick snabb hjälp och stort engagemang från de som ridit och skulle rida med familjer så däcket var lagat och jag på väg igen med bara en halvtimmes försening! Helt otroligt! Linda var beredd på att åka med ett däck till mig om det inte gick laga, men det var nog tur att det inte behövdesför hennes bil startade inte när hon skulle åka från stallet...

Tur allt löste sig, men nya bakdäck står på inköpslistan! Jag kom hem lite senare och nattade hästarna i regn. I natt har det vräkt ner, jag fodrade hästarna i morse i vinterkappan och då snöade det! Snart har förhoppningsvis vädret lugnat ner sig lite och jag ska göra ett ryck. Men det får helt enkelt bli en lugnare dag i dag, så roligt är det inte med regn och snö när man ska göra hagar och rida! 

Cherry! 

Internetet är inte alls med i dag så blir inga fler bilder nu! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0