Nu är det sommar!

I dag blev det sommar! Det har varit väldigt varmt, vi har kunnat ha balkongdörren öppen hela dagen, jag har släppt första hästarna på gräs och så har jag tjuvstart första rabarbern för året!

På förmiddagen släppte jag ut mina ston på lite förbete, det är inget riktigt bete än men gräs och så får de lite extra hö. Var ett rätt roligt släpp, tre ställde sig direkt och åt nedan en for runt som en idiot! Det var givetvis Lemonaden! Hon fick till slut igång alla hästarna, även de i de andra hagarna, så de sprang också som tokiga tills Chokladen och Grå hittade varsitt blöthål att leka i! Fy vad leriga de var efter!

Jag gjorde i ordning sista gräshagen på gården men den ör fortfarande väldigt blöt så behöver torka upp mer innan de kan gå där. Red även Clarinett innan jag tog lite paus för fika och lite vila i värmen. Nästa ryck i stallet så red jag Zayats, red henne nere vid vägen på infarten. Hon blir lite spänd när hon ska lämna din skrikande kompis så vi tränar på att hålla fokus och vara "borta" men ändå typ hemma. Longerade även Forzett och repeterade lite uppsittningsträning och stå vid pallen, inte gjort det sen december men det känns som hon landat lite mer nu.

Sedan middag och så gjorde jag två rabarberkakor så jag kan bjuda hovslagaren på något i morgon. De där jäkla kakorna bkev ju aldrig klara i ugnen, skulle stå inne 25 minuter men det tog det dubbla! Men jag hann i alla fall rida Chokladen innan kvällens hoppträning.

Linda red Paulas häst tillsammans med ett ponnyekipage och sen en liten tjej dom red själv på en väldigt busig ponny så det blev flera avfallningar, ponnyer kan verkligen vara så obussiga när de märker att något går. Men ryttarna blir desto envisare! Avslutade kvällen med fika, Linda kom in, och en av rabarberkakorna som ändå blev rätt okej.

Nu ladda om för skoning i morgon!

Lemonaden sprang som en tok när jag släppte dom på gräset 

Chokladen och Grå äter medan Lemonaden härjar! 

Clarinett! 

Chokladen och Grå! 

Inte bästa bilden men titta närmare så ser ni hur skitig Chokladen var efter hon lekt i blöthålet! 

Clarinett rullar sig efter sitt ridpass! 

Min lilla fina Bob! 

Forzett! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0