Kallblåst!

Ytterligare en fullmatad dag! Dessutom är jag helt genomblåst efter denna dagen!

Det var segt i morse att komma igång. Dessutom blåst och kallt vilket verkligen inte var det väder jag hade beställt! Började inte heller så bra, skulle tömköra Wasabi men hon gick inte fånga i dag heller och var riktigt otäck. Hon måste tillbaka i flocken och till storasyrrorna som håller henne på plats!

I stället tog jag Cizmet och Zayats i töm. När jag var klar med Zayats så hade Ulrika redan kommit och börjat gå igenom Juliette. Sen gick vi igenom en hög hästar, efter Juliette var det Movies tur och hon var betydligt bättre i kroppen än sist som var tidigt i höstas (eller snarare i slutet på sommaren).

Av någon anledning blir det ofta stök när Ulrika är här, i dag inget undantag! När jag tog in Clarinett så bestämde sig Lemonaden för att hon också skulle ut. Så hon kastade sig rakt genom trådarna på ingången och drog ut, givetvis följde Chokladen och Grå med. Sen sprang de tre dom idioter i blöta! Till slut lyckades vi få in de i en hage och vi kunde fortsätta massagen, men med något mindre avspända hästar...

Clarinett var också mycket bättre än när Ulrika kände på henne i januari, men där var det nog tack vare massagen i söndags men skönt att det släpper och vi hittade även lite nya saker som kan vara grundorsaker. Sen tog vi Lemonaden, hon var inte helt bekväm med situationen men vi hittade lite att jobba med där med. Sen gav vi upp, hästarna var alldeles för stökiga i blåsten så vi sparade Chokladen till nästa gång.

När Ulrika åkt så lagade jag hage, flyttade om hästarna till rätt hage och tog rätt på plast eftersom Nisse kört balar under tiden för att hästarna inte skulle rymma igen. Sen gjorde jag en potatisgratäng som vi åt med resterna från gårdagens bricka. Hann med några lugna timmar och passade på att göra lite pappersjobb, är ju snart dags för momsrapport igen så finns att göra!

Hade sen en lektion här nära och sen longerade jag Chokladen innan jag nattade hästarna. Nu ladda om för i morgon och ytterligare en fullsmetad dag!

Wasabi, bild, vacker och just nu väldigt billig! 

Cizmet i töm, i dag jobbade vi ned styrningen i trav! 

Zayats! 

Juliette behandlas! 

Chokladen i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0