Vinterfeeling!

I morse hade det kommit ännu mer snö och hela världen var vackert vintervit! Även om jag längtar mycket efter våren nu så är jag ju barnsligt förtjust i snö och kan inte låta bli att tycka att det är mysigt när allt bäddas in i bomull!

I morse var det fantastiskt att jobba hästarna i all fluffig snö. Först Cizmet som jag i dag kunde skritta lite på uppsuttet! Hon är obrydd över att jag sitter på henne men förstår inte riktigt vad jag vill, men det kommer! Sen red jag Zayats och vi galopperade i nysnön, så härligt!

Mindre härligt på jobbet där ekvationen lite personal och mycket kunder inte alls går ihop! Kort om folk i vanlig ordning, och väldig fart på kunderna, ovanligt mycket även för en lönefredag, så jag har mest sprungit i dag! Blir så när det blir mycket, man springer till Posten, till kassan, till lagret, till DHL och sen till Posten igen och så rullar det på. Hittade en kartong fil som jag ställt av på en hylla när det pep i Posten, en lång stund senare när jag tagit fram en ny kartong med fil, hade helt glömt bort den där filen och så är det hela tiden!

Efter jobbet åt vi vitlöksbaguetter med charkens räkröra, och sen till stallet. Red Movie på banan, nu får vi trava ännu lite längre och det känns bra att faktiskt kunna börja göra lite mer jobb med henne, tror att även hon uppskattar det. Även om hon började lite surmulet så var hon riktigt på och nästan het innan vi var klara!

Blev glass och kaffe som avslutning på kvällen, provade en av Magnums nyheter men jag blev besviken. Nästa gång testar jag den andra!

Cizmet i nysnön

Såklart låg alla grejerna på pallen, för att inte bli snöiga. Men det förstår väl vem som helst att ska en så stor och viktig katt som Doris få plats så kan det ju inte ligga en massa grejer på pallen! 

Utsikten från Zayats! Så fint! 

Movie på banan i mörkret, men snart är det ljust på kvällarna! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0