Vårvinter!

Så härligt väder i dag igen, vårvintern är nästan bädta tiden på hela året! Men dags att leta reda på vårjackan, alldeles för varmt för vinterkappan nu på dagarna, vet att jag köpte entnnsre rid jacka i höstas nu gäller det bara att hitta den! 

Efter att ha mockat en lösdrift så började jag med Cizmet. Tanken var att fortsätta träna det vi gjorde igår, men på första försöket fixade hon att jag klev upp i stigbygeln från pallen, jag stod i stigbygeln medan hon lugnt stod kvar till jag startade, skrittade några meter och sen gjorde halt! Så i stället tränade vi på att jag la benet över ryggen, och på att stå still och vänta. Sedan red jag Zayats på det upptrampade spåret bredvid banan och i dag kände vi oss redo att testa lite galopp igen, första sen igångsättningen. Gick jättebra! 

Sen red jag Clarinett och Movie på slingan, med Clarinett försökte jag mig på lite galoppjobb och Movie fortsätter ju sin igångsättning, hon var ganska sur och bitsk i dag men jag tror att det är frustration och överskottsenergi. Jag var rätt nära att åka av i dag, inte av den lätt frustrerade konvalecenten Movie, inte av Zayats som galopperade med ryttare för första gången på mer än ett halvår och inte av Cizmet som gjorde uppsittningsträning, utan av Clarinett såklart! Finns ingen som kan gå från vårtrött och seg till spratteldocka så snabbt som hon och dessutom är hon mästare på 180 graders svängar, men jag satt faktiskt kvar i dag! 

Sen tog jag Lemonaden i töm innan det blev spaghetti och köttfärssås till middag. Sen i väg på en lektion och en tömkörning innan nattning av hästarna. Nu ladda för fredag i morgon! 

Cizmet gillar att leka med pallen! 

Att det varit fint väder i dag bevisas av att båda katterna varit ute! 

Movie på slingan! 

Lemonaden i töm! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0