Utekväll!

Inte en jättebra kombination med utekväll och ställa fram klockan, i alla fall inte när man ska jobba!

Igår morse tog jag Cizmet innan jobbet och fortsatte med det jag hade gjort på fredagen. När jag satt upp och försökte skritta lite på henne så snurrade hon mest runt och förstod inte vad jag ville. Men jag lyckades få henne ut i spåret vid staketet och vips kunde jag rida en halv långsida! Såklart med några halter. Satt upp igen och gjorde om det, den här gången drygt en halv långsida! Känns som polletten trillade ner en bit!

Min bana är spårig på vintern eftersom jag inte skottar den, det är lite tråkigt med de äldre hästarna då det är svårt att rida vägar, övningar och rörelser. Men för unghästarna i det här läget är det utmärkta förhållanden. De får mer bjudning när de vet vart de ska och är inramade. 

Sen Ica och en lugnare dag än fredagen. Efter jobbet direkt ett ryck i stallet, longerade Wasabi och nattade hästarna lite tidigare. Sen åkte vi på pubkväll på byn, 140 anmälda så väldigt mycket folk! Buffe med bland annat potatisgratäng och lax, sen musikquiz och så spelade Tobias Larsson. Jättetrevlig kväll men många fulla människor!

Nu ska jag försöka rida en häst innan dagens jobb. I dag kommer jag att vara trött, både efter gårdagen och tidsomställningen. Kallt är det ute också, - 17 grader men sol!

Cizmet blickar mot framtiden! 

Bob tog frukost på sängen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0