Tandläkaren!

Dagen började bra med ridning i det fantastiska vädret, men sen väntade tandläkaren...

Fast egentligen började dagen inte jättebra, upptäckte ett sår på Juliette. Bara ren tur, eller så var jag väldigt uppmärksam, att jag hittade det. Såg två små blodfläckar i deras matbaljor och anade oråd, såg inget sår på Bea och inte heller Bob. Kunde inte hitta något på Juliette heller, men tittade extra på hennes sår på frambenet sen i torsdags, och när jag därifrån tittade upp såg jag blod under ganaschen. Vet inte vad hon gjort, men ser nästan ut som en brodd, det ar inte så djupt så jag lät det vara så länge.

Sen mockade jag en lösdrift och red. Clarinett och Movie fick gå på slingan och Zayats red jag på banan och jobbade lite med galoppfattningar där. Efter det så blev det lite rester från gårdagens chili con carne till lunch och sen ombyte och till Sollefteå och tandläkaren. Jag gillar inte tandläkaren och i dag skulle jag dra en visdomstand. Sjukt obehagligt men gick egentligen rätt bra. 

Sen åkte jag till Granngården för att köpa spån och kraftfoder, där hade de Micklemträns på halva priset! Har tänkt köpa det men inte nu, men nu blev det nu i alla fall! Väldigt bra pris, jag tyckte nog synd om mig själv efter tandläkaren och dessutom blev det billigare att dra tanden än jag trodde, så egentligen tandläkarens fel!

Hemma så åkte jag direkt till stallet och red Cizmet. I dag flera varv på banan och dessutom inklusive varvbyten! Så duktig! Det är verkligen vingligt men samarbetet blir bara bättre! Sen gjorde jag klart i stallet, blev grillad kyckling och potatissallad till middag och resten av kvällen lugnt och vila. Har, som vanligt efter tandläkaren, huvudvärk men också värk där tanden suttit. Hoppas på att vara piggare i morgon!

Clarinett på slingan på morgonen! 

Bob och Juliette blev väldigt trötta

Movie på slingan! 

Zayats på banan, kolla vädret! 

Och Cizmet på kvällen. Självklart ska man inte greja med telefonen när man rider unghästar, men det är ju lite bra träning att stå still och vänta, det behöver Cizmet träna på, och att man rör sig påryggeb och grejar lite. Också ett bra kvitto på att jag törs släppa lite på killen, det betyder att vi kommit en bit! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0