Snöstorm!

Typisk skitdag, men jag har ändå inte varit speciellt less eller upprörd ändå. Man är väl van att inget blir som man tänkt!

Planen för dagen var att jag skulle sluta tidigare på jobbet och så skulle jag och Nisse åka till Sundsvall för att bo på hotell och gå ut och äta. Det var den ena av hans 60 års presenter från mig. Men igår kväll blev han sjuk och han var inte pigg i dag heller. Så jäkla typiskt men eftersom jag vet att det ofta blir så här när vi ska någonstans så hade jag det avbokning svart. Så vi gör ett nytt försök om två veckor!

Så då jobbade jag hela dagen på Ica, och på kvällen hade jag ju ett bra läge att ta någon häst när jag fick en tom kväll. Jag älskar när jag oplanerat får tid över och kan jobba någon häst mer än vad min veckoplan ser ut. Detta grundar sig i att jag inte tycker att jag hinner med hästarna så mycket som jag vill och ofta är redan min plan på papperet med för få pass per häst och då försvinner ju det nästan alltid något pass pga väder, lathet eller saker som dyker upp. Nu är det ju mest mina egna hästar som drabbas eftersom träningshästarna går först, och även av mina egna är det ju oftast samma hästar som drabbas. Jag har faktiskt en prioriteringsordning på mina egna hästar, den kan dock variera lite över tid.

Hur som helst så var det ju ett bra läge att hinna någon extra häst i kväll då ingen stod på planeringen, men då är det snöstorm i stället!!! Så typiskt! Jag longerade i alla fall Wasabi lite. Blåst är inte hennes favoritväder men det är ju bra träning, i alla fall när jag slipper sitta på! 

Nu hoppas jag på bra ridväder i morgon så det blir lite hästjobb gjort då! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0