Snabb-sjukan?

Kanske inte så konstigt att jag var trött igår kväll då jag sen vaknade på natten och var tvärförkyld! Rejält snorig och nös, så svårt att somna om och när jag vaknade på morgonen var jag givetvis säker på att jag skulle bli sjuk. Ringde och ombokade min tandläkartid i morgon och förvarnade jobbet om att jag var snorig. Men efter ett par timmar i stallet var jag typ frisk igen och har knappt varit snorig eller hängig på hela dagen, tror ni att det var över så snabbt?

Jag tog Wasabi i töm på morgonen och red Chokladen på slingan. Så fint med sol och värme men det tar hårt på snön och gården är isig. Så på kvällen lastade jag in grejerna i bilen och körde upp till stohagen. Inga problem att ta sig från deras hage direkt till banan men svårare att haökaner till stallet så nu blir det nog några dagar med andra rutiner.  Jag tog först Grå i töm och sen longerade jag Lemonaden och satt upp och skrittade lite! Inte nöjd med sadeln, och egentligen inte bettet heller, så blev inte så mycket i dag men känns bra att vara på gång, och bra att hon är avspänd!

Nu har det börjat blåsa igen och i morgon ska det tydligen blåsa ordentligt, men det hoppas jag att prognosen har fel om!

Wasabi i solen i morse! 

Chokladen på slingan! 

Bästa är när man kan ligga och äta! Wasabi vilar upp sig efter sitt pass 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0