Sjukdag!

Blev en sjukdag ändå, även om jag fortfarande misstänker matförgiftning eller liknande. Känner mig pigg i kväll så i morgon kan jag förhoppningsvis jobba.

Det har verkligen varit knepigt. Igår hängig och på kvällen ont i magen, i natt lite illamående men jag har varken spytt eller varit dålig i magen. I morse blödde jag näsblod och hade huvudvärk, fick i mig en halv tallrik fil och proviva. Tog det lugnt i stallet, mockade och spånade två lösdrifter och longerade Zayats. Kändes som att hon var högst i prio att röra på sig, i fall jag inte skulle orka någon mer, och hon fick bland annat galoppera över bom i lina.

Sen några lugna timmar, fakturerade och gjorde postcertiferingen till jobbet. Hann ställa in kvällens lektioner, vilket nog var ganska bra trots allt. Men vid 15 tiden vände det, fram till dess hade jag känt mig spyfärdig så fort jag tänkte på mat, men då provade jag en nacka och när det fungerade så tog jag och stekte pannkakor! Kanske inte det lämpligaste att äta egentligen men det kändes gott och fanns att göra. Så åt två pannkakor och kände mig pigg, så då blev det stallet igen!

Men eftersom jag fortfarande inte var helt hundra så gjorde jag det enkelt för mig. Jag red Movie på banan och tog Clarinett i töm. Gjorde ett experiment med Clarinett, jag är väldigt sugen på att testa equiband på henne men i väntan på att jag har de pengarna så testade jag med ett magband som jag fäste på schabraket. Hon har svårt att lyfta magen och komma upp med ryggen, vilket jag tror ställer till det i galoppen och när hon ska korta sig. Vet inte om det gjorde så mycket i dag men jag ska testa några gånger till.

Nu är det bara att försöka ladda för att vara pigg i morgon!

Zayats i lina

Gullig Movie efter ridning! 

Clarinett med magband, och blå omgivning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0