Onsdag!

Onsdag igår som kändes som måndag...

Som tur var så var jag piggare igår och kunde börja dagen med lite hästjobb. Först Cizmet som jag gjorde uppsittningsträning med. Tanken var att testa att ståendes i stigbygeln kunna starta och stanna henne, men först fick jag jobba med att stå still när jag klivit upp i stigbygeln. Fick faktiskt till att kunna ställa mig i stigbygeln från pallen, hon står still, starta och gå några steg för att sen göra halt, så det gick bra till slut! Men måste jobba lite mer på stoppet, bromsen tar lite ojämnt.

Sedan red jag Zayats, hon fick jobba med skänkelvikning i både skritt och trav. Hon gör det bra, förutom de gånger hon i stället drog mig ur sadeln. Men trots att hennes åsikter bubblar ur henne med en massa förslag om hur och vad vi ska göra så är vi oftast överens.

Sen Ica och på kvällen red jag Chokladen. Hade fått upp ett minne på Instagram att jag ifjol också hade ridit henne sent på kvällen, och det hade nog gått bra för jag skrev att jag älskade min häst. Hon skötte sig igår med, och jag älskade henne i år med, hon var väldigt piggelin och rolig att jobba med. Blev en hel del galoppjobb och underlaget tillät det vilken känns bra så här på sluttampen av vintern!

Nu ny dag, sol och nya tag!

Zayats med busig man i solen och vinden igår förmiddag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0