Intensiv kväll!

Ytterligare en intensiv dag och ytterligare en dag med kall morgon och Fantastiskt väder!

Men jag tyckte det var lite väl kallt i morse och tog första hästen i töm i stället för uppsuttet, Wasabi var det. Sen red jag Lemonaden, och lagom när jag var klar i stallet och det var dags att börja jobba så var det lämplig temperatur!

Efter jobbet var det fullt ös. Stannade först på hemvägen och tömkörde två ponnyer och sen till stallet där jag började med att hjälpa Linda att tvätta Juliettes sår. Linda hade förberett lite med att vattna några hagar det var bra för när jag kom till stallet hade jag mindre än 30 minuter till godo innan kvällens digitala årsmöte! Och jag han precis vattna sista hagen och sätta mig i bilen så slog jag igång mötet!

Mötet, som var Mellersta Norrlands Hästavelsförenings årsmöte, inleddes med en föreläsning och information från SWB, det var bra för jag kunde lyssna på det samtidigt som jag stekte hamburgare och åt sen middag. När det sen var dags för själva årsmötet var jag redo att vara lite mer aktiv, jag blev invald i styrelsen på två år efter att ha varit suppleant i ett år. Men det ska bli intressant!

Wasabi på morgonen! 

Lemonaden innan ridning! Som jag älskar denna häst! 

Och jag älskar denna utsikten! Så roligt att komma igång med Lemonaden igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0