Hästjobb hela dagen!

Fullt hus Igår - fullt ös i dag!

Började med att tömköra Movie, lite på banan och lite på gården. Är lite halkigt att bege sig ut nu, inte gör Movie som har skor runt om men för mig!

Sedan kom en ponnytjej för träning. Först lite hoppning med första ponnyn och den andra tömkörde jag lite först innan hon red. Jag tycker att det är ett ganska bra upplägg med spända eller stökiga hästar att ta dom lite i töm innan man rider

När de hade åkt så red jag först Zayats, som fick jobba med övergångar och travbommar, och sen Wasabi som var lite spänd och fick gå väldigt lugnt. Efter det tog jag paus och gjorde våfflor till mat!

Nästa ryck i stallet red jag först Chokladen och sen testade jag en sadel på Lemonaden och satt upp och skrittade lite. Kändes ändå ganska bra, ska padda om den lite och så ska vi börja rida, med den så länge. Ska bli roligt att komma igång på riktigt med henne!

Tog Bea i töm åt Linda som avslutning på kvällen, hon var lite snorig, alltså Linda inte Bea, så det var lämpligt upplägg. Sen blev det en klämd macka till kvällsfika och tidig kväll. Nacken är bättre men inte bra, men har hållt ihop på alla hästar jag jobbat i dag och det känns som att jag ska kunna sova bra i natt med. Hoppas att jag har rätt!

Zayats innan avsittning! 

Wasabi innan uppsittning! 

Chokladen i skymningen, kolla himlen! 

Lemonaden en stund senare, allt är blått! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0