Hängig!

Vem har tid att vara sjuk nu? 

Var inte jättepigg igår, lite sådär i gränslandet mellan sjuk och frisk. Trött, lite hängig, frusen och lite uppblåst i magen, men inget av det är ju helt ovanligt. Men jag är fortfarande inte riktigt bra,, nästan så jag misstänker att jag ätit något som inte varit bra, eller så håller jag på att bli riktigt sjuk. Jag har varken tid eller ork att vara sjuk nu! Speciellt som vi ska bort på fredag!

I alla fall så tömkörde jag Cizmet igår morse. Började på banan men gick sedan en sväng på gården och ner till vägen. Att gå ner till vägen var nästan som att gå till världens ände tyckte Cizmet, det var väldigt spännande och lite läskigt att vara så långt bort... Vi får träna mer på att se världen utanför hagen och banan!

Sen Ica där jag frös hela dagen, fast det är ju inte så ovanligt gör det är ganska kallt där. På kvällen sen så träffade jag Linda i stallet, hon red samtidigt som jag tömkörde Movie på banan. Roligare med sällskap! Movie fick jobba mycket med att skritta över bommar i töm.

Nu på morgonen är jag fortfarande lite hängig och har ont i magen, vilket inte heller så ovanligt för mig, men jag måste nog ta det lite lugnare i dag!

Cizmet nere vid vägen igår morse! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0