Fullt hus!

Nisse fyllde jämnt igår så det var fullt hus här och mycket att stöka med!

På morgonen började jag med att fixa kaffe och smörgåstårta på sängen, och så fick han sin present av mig. Eller presenter för det är egentligen två.

Sen gjorde jag ett ryck i stallet. Red först Movie som nu skritta uppsuttet varannan dag, vi började på banan men red sen på spåret bredvid banan. Fortsatte med Cizmet som jag longerade med sadel och gjorde lite förberedande uppsittningsträning med. Eftersom tömkörning en fungerar bra nu är det dags att börja lite med ridningen, men igår tränade vi mest på att stå vid pallen och att jag kunde hoppa och vifta med armarna bredvid henne. 

Nästa ut var Zayats som jag red på banan och jobbade med övergångar och lite sidvärts. Sist ut Clarinett som fick gå upp i skogen och trampa upp stigen där. Jag hade egentligen kunnat rida hur länge som helst igår för vädret var fantastiskt!

Men insåg att vi behövde äta något mer än bara smörgåstårta så gjorde kebab lite snabbt. När jag höll på med det kom första gästerna, medan de gick ner till stallet och hälsade på Nisse hann jag sätta på kaffe och dammsuga köket lite snabbt. Då tänkte jag att jag skulle torka golvet sen när de åkt, men blev aldrig något golv torkat...

För det var gäster från då strax före 15 till nästan klockan 22. Ett tag var det fem barn samtidigt som lekte och bland annat rullade varandra i hundarnas tomma foder tunna! Jag har servat med porslin och kaffe, tror att det blev 4 omgångar med den stora perkulatorn! Åkte en snabbsväng till stallet och vattnade hästarna och förberedde kraftfoder, som sen Linda gav när hon var klar i stallet och innan hon kom och åt tårta.

Men smörgåstårtan räckte, vilket jag tyckte var bra! Så jäkla roligt med en massa folk och prat, men vi var båda trötta när alla åkt och köket var tomt igen. Min nacke har ju stört nattsömnen sen i fredags, och stört mig på dagtid också givetvis, men i natt sov jag med back on trackmössan på och jag har socit bättre och det känns även bättre nu. Jag som inte trott på deras produkter tidigare har verkligen ändrat uppfattning, har ju haft handledsvärmare sen jag bröt armen och tycker att den hjälper. Och i natt blev det väldigt tydligt med nacken!

Ny mer vanlig dag i dag! Inte lika solig men förhoppningsvis ska jag få lite gjort!

Nisses ena present från mig. Vi ska i sommar åka ner till en gammal vän till honom, han köpte Clarinetts mormor av henne. Det ska bli roligt! 

Härligt väder när jag skrittade Movie! 

Klart att man måste undersöka pallen noggrant! Cizmet undersökte pallen nog innan vi tränade på att stå vid den. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0