Nära ko-upplevelse!

Det fanns en gång i tiden en reklam som sa "En nära ko-upplevelse", jag tror att det var Milko som hade den reklamen. Tänker ofta på den, speciellt nu när Nisse har två kor med varsin kalv som är helt hopplösa att stänga in!

Dagens uppgift var att Stinalisa skulle komma hit och massera lite hästar. Med tanke på värmen och insekter så körde jag hästarna till Nisses stall. Men innan jag körde upp dom hade jag tömkört Wasabi, hon fick gå ner till ser andra betet och jobba lite där. Sen körde jag upp Clarinett och Chokladen, och Lemonaden och Grå.

Första ur Clarinett, hon hade mycket runt vänster bog och bringa. Man ser att det påverkar mycket på ryggen där hon ju är svag så förhoppningsvis blir galoppen bättre nu! Chokladen som brukar ha mycket på bakdelen var riktigt bra där utan det blev fokus på ländryggen denna gång. Lemonaden hade det lite jobbigt eftersom kossorna ville gå in i stallet precis när hon fick massage. Men på henne är det själva ryggen, men Stina tyckte inte att hon hade smärta utan bara var stum. Grå var sist och på henne lasrade vi bara det skadade benet, i kväll sen så tyckte jag att gallan var mjukare.

Sen körde jag tillbaka hästarna, och hann även äta mellan. Vi kollade även om Grå var brunstig men det var hon inte nu. Nästa ryck i stallet så jobbade jag Musse, en av hästarna som kom igår, i töm. Jag har tömkört honom en del innan, och även ridit någon gång, men det ska bli roligt att få jobba honom lite mer intensivt. Tömkörde även Cherry som fick gå ut. Sen nattning av hästarna, åkte ner på betet och hämtade vattendunken som jag sen har fyllt. Nu ladda för i morgon som kan bli precis hur sin helst!

Wasabi! 

Musse! Man ser nästan på den här bilden hur han vill gå, han jobbas mycket för att länga ut halsen. 

Lite mer på väg åt rätt håll! 

Cherry! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0