Arktiska isvindar!

I dag har det varit tungjobbat! Blåst galet mycket, kallt och jag har varit seg. I morse trodde jag att jag höll på bli sjuk men så känns det inte längre, men jag har varit trött i dag.

På förmiddagen blev det oplanerad ledträning med Bob, han hade ramlat ut ur hagen. Eftersom jag har haft problem med att hålla på med både Bob och Wasabi när de gick ihop bestämde jag mig för att Bob skulle få träna på att gå i ensamhage. Blev ledträning eftersom jag även fick byta hage, då den första hagen jag tänkte på inte hade tillräckligt med ström.

Jag åkte ner på betet och red Chokladen, red lite dressyr i blåsten på gräset bredvid hagen. Tycker att hon känns så trevlig att rida nu och skulle så gärna vilja komma ut på träning och tävling med henne, men det är ju det där med transporten. Vi måste komma över det!

Sen upp på gården och longerade Cherry med sadel och i träns. Även Cizmet tog jag i lina. Blåsten gör henne väldigt sprättig men det är ju nyttigt att jobba med drt, men då med något som inte kräver för mycket fokus. I morgon hoppas jag att det blåser mindre!

Jag gjorde ett ryck på hagen där Bob ska gå, men gav upp i blåsten och regnet när det fattades en isolator. Har kanske en tredjedel kvar men har gjort de delar som är mest utsatt för djur som springer igenom och för skotrar. Blev i alla fall många steg och dessutom i lutning!

Mina lektioner blev inställda av blåsen och i stället blev det en lång middagspaus och på kvällen tog jag Lemonaden i töm. Nu är hästarna nattade och jag ska försöka ladda för jobbhelg!

Chokladen! 

Cherry! 

Cizmet! 

Lilla Bob jobbar på att bli stor! 


Och Lemonaden i kvällssolen


Från ÖP i dag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0