Tydligen fredag i dag!

Skönt med semester när man inte behöva bry sig vilken dag det är. Fredagar innebär alltid jobb för mig och alltid mycket på jobbet. I dag har jag blivit förvånad flera gånger över att det är fredag!

Började nere på mina hästars bete och red först Lemonaden lite lätt och ut en liten sväng med Chokladen, skönt att ha skor på dom två igen! Sen stängslade jag lite på nästa hage medan jag väntade på att Cizmets ägare skulle komma.

Cizmet ska få åka hem för sommarvila så får vi se om hon kommer tillbaka den för fortsatt inridning. Jag tror att hon behöver ett brejk nu och smälta allt, hon har haft en stor omställning på många sätt i vår och har mycket att bearbeta. Hon klev i alla fall rakt på transporten utan att tveka! När hon åkt släppte jag ihop Zayats och Forzett, de hälsade på varandra dom två dom kände varann. Och det är ju klart de har ju hälsat över staketet senast igår när Forzett var ute. Väldigt lugnt blev det direkt i alla fall.

Så jag åkte tillbaka och red en liten sväng med Clarinett, hon känns väldigt pigg inför morgondagens tävling. Försöker fokusera på det och inte på att hon även var otålig och spänd... Sen hem och stekte pannkakor till middag och i väg för en träning och en tömkörning, sen åt andra hållet för att hämta transporten jag skulle hyra, och även där tömköra en häst. 

Nu är hästarna kollade för natten och det mesta packat inför i morgon!

Innan avsittning från Lemonaden 

Från Chokladens tur! 

Zayats och Forzett fann varandra snabbt och gav sig i väg i hagen! 

Utsikt över Indalsälven med Clarinett! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0