Tävling!

Varmaste dagen på ett par veckor igår och då skulle jag såklart tävla!

Hade inte starttid förrän 13.37 så hann ta Zayats lite i töm innan jag åkte och noppade Clarinett. 15 minuter tog det att fläta hennes man, tur att det inte tog längre tid för hon hade noll tålamod. Sen åkte vi till Matfors!

Red två LB:2 program, det första med lättridning och det andra som vanligt med nedsittning. Första gången vi rider två klasser samma dag och dessutom i värmen, men eftersom hon brukar bli spänd och tittigt tänkte jag att två klasser skulle bli bra. Nu var hon inte speciellt spänd igår, det var dubbla banor och tre domarkurer på banan vi red och hon tittade inget alls!

I första klassen fick vi 61.8% vilket räckte till en andra placering och i andra klassen 62.1% och en halv poäng från placering! I båda programmen var det höger galoppen som var dålig, brukar annars vara vänster som är sämre, och upptaget efter man gett längre tygel i mellanskritten. Gjorde i alla fall två jämna uppvisningar!

Sen hem med Clarinett, jag och Nisse åt på byn innan jag åkte och lämnade igen transporten. Sen vattnig av hästar och lite glass som avslutning på dagen. Nu ny dag och mycket att göra!

Otålig och inte så nöjd Clarinett har fått knoppar! 

På väg till tävlingsbanan i första klassen! 

Och med rosetten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0