Sommarträningsdag och tävling!

Det har varit så intensivt i helgen att jag glömt bort att blogga!

Igår började jag med att longera Cizmet och Zayats, båda fick jobba mycket med galoppen i linan. Sen hämtade jag upp Cherry och Forzett från betet och medan jag väntade på Cherry transport så packade jag bilen inför tävlingen. 

Cherry fick åka hem i en jättefin, stor och nästan helt ny lastbil, kändes sådär att koppla på Nisses slitna transport efter det. För Cherry väntar nu vila och bete, det har hon gjort sig förtjänt av!

Jag åkte ner till betet och flätade Clarinett som var rejält irriterad på broms och värmen. Ingen bra början men det var också den dagens enda konflikt mellan oss. Var i god tid på tävlingen så hann hänga lite innan jag tog ut Clarinett. Det var stundtals varmt men vind däremellan. Clarinett vsr faktiskt avspänd på både framridningen och banan. Var riktigt nöjd med henne men poängen var usla. Nu verkade domaren ligga lågt överlag men ändå tråkigt! Jag hade i alla fall största, och yngsta, hejaklacken! Hela bondefamiljen kom till min ritt, var väl för dagen 7-8 barn (med kompis) där den yngsta inte ens är en vecka än! 

Hemma och med Clarinett i hagen så duschade jag lite snabbt och drog sen igång med matlagning inför kursen. Gjorde pastasallad, tacos och bakade kladdkaka. Sen till stallet en sväng för att fixa hästarma, sladda banan och lite sånt. Såklart satt jag med sista planeringen långt fram på kvällen.

I dag har vi haft en varm och dammig dag med träning, teori och mat. På förmiddagen dressyrpass och så tömkörde jag en häst, sen teori om hållbar träning och lunch. Efter lunch hoppning i flera grupper och ett markarbete. Sen fortsättning på teorin och tacos, och så kladdkaka med jordgubbar och grädde dom avslutning!

Plockade ihop allt och körde hem disken till diskmaskinen. Sen ner till betet och red Chokladen, vi red och mötte upp Linda som red ner Juliette. Blev ingen lång tur men lagom i dag!

Nu är jag trött och sliten, men om fem veckor kör jag ny träningsdag! Det är lite slitsamt då det är en enmansorkester, jag har träningarna, teorin, fixar maten och allt annat, i dag har rösten tagit stryk och jag önskar verkligen att jag kunde köpa ett såny trådlöst mikrofonset. Men det är ju roligt också! 

Nu två veckor kvar på jobbet innan semestern!

Clarinett flätad och redo för tävling! 

Efter start, glad häst! 

Bob igår kväll! 

Linda och Juliette första passet i dag

En western häst var det med i dag! 

Ponnyryttare i arbete 

Kvällens avslutning, på tur med Chokladen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0