Snart semester!

En vecka till semester, det behövs verkligen nu!

I morse kom jag i gång lite sent, och pysslade även lite med hagar och hinder, så hann bara rida Zayats. Men det blev ett väldigt bra ridpass, vi hoppade och det har verkligen lossnat i hoppningen nu för henne. Hon tar tag i hindren, är styrbar i galoppen och får fina språng. Hon är verkligen roligt att rida nu!

Sen Ica, såklart stressigt och jobbigt speciellt som jag ju fortfarande inte är frisk. Fick dessutom ont i magen och ryggen på eftermiddagen så det blev ju inte bättre av det. Det är troligen en släng av magkatarr och känning på gallan, vilket ju inte är konstigt med all stress. Men det var jobbigt att gå så sista timmarna satt jag bara i kassan. 

När jag kom hem blev det fil proviva och melon till mat, och piller så jag i alla fall blev lite bättre. Tog Cizmet i töm i den hagen som de har gått i tidigare. Och sen gick jag runt och kollade en beteshage där mina hästar gick tidigare i sommar och dit det kanske kommer hästar i början av nästa vecka. 

Nu hoppas jag att jag mår bättre i morgon för då väntar mer jobb! 

På väg till vattnet! I morse hos mina ston, Lemonaden och Wasabi. 

Såklart var Doris med när jag red! Inte alls i vägen enligt henne själv, inte ens när hon var i hindren vi skulle hoppa! 

Efter ridning! 

Cizmet i kväll! 

Clarinett och Chokladen i en skogsdunge i hagen i kväll! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0