Hovslagardag!

Intensiv dag i dag, jag hade glömt att planera in tid för mat så åt kycklingspett i bilen...

Först i morse så åkte jag ner och hämtade Lemonaden och Grå. Hade punktering på transporten. Just då kändes det väldigt mycket som måndag! Men kom upp med dom till Nisses stall och i tid.

Lemonadens fötter har varit gräsliga, de har inte alls hållt. Så hon fick nu skor även bak, eftersom hon har ett hål i ena bakhoven efter en hovböld så fick han plasta lite där. Även hennes vänstra framhov, där hon dragit av skon flera gånger nu och inte hade så mycket hov kvar, fick han plasta. Då Lemonadens tålamod är kort fick vi ta henne i flera omgångar men skorna kom på, dock gick det väl en halv hink kraftfoder och två slickstenar! Förutom henne så skoddes Juliette, på Grå drogs skorna av och hon verkades (hon får gå barfota nu när hon ändå inte ska ridas) och Clarinett fick nya skor fram. Hon skulle egentligen inte skos i dag men hon hade växt så mycket fram att jag ville ha henne omskodd där innan helst tävling.

När hästarna var klara så bytte Nisse däck på transporten och jag körde ner Clarinett och Grå till betet. Sen var jag tvungen att dra på lektioner, är väl typiskt en sån här dag när jag vill börja sent så kan kunderna bara tidigt! Och det var här jag åt kycklingspetten i bilen eftersom jag inte hann äta middag! 

Så hade några lektioner och sen träffades jag och Linda i Nisses stall och körde tillbaka Lemonaden och Juliette till betet. Sen mockade vi boxarna vi hade använt och avslutade kvällen med fika! 

Juliette skos! 

Lemonadens hovar fixade! 

Lemonaden! 

Och en pussbild från Lemonaden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0