Förkyld!

Igår äntligen lite mindre bromsar, men då blev jag förkyld i stället!

Snorig och dessutom ont i ryggen på morgonen, ryggen släppte men jag gick på halvfart hela dagen. Började nere på betet med att tömköra Lemonaden ute på gräset. Hon är bra igen efter att hon trampade in tåkappan i hoven förra mpbdagen. Nu gäller det bara att inte hoven går sönder mer innan vi får på sko på den, om det går. Hon såg i alla fall fin ut. Red den ut en liten sväng på Clarinett och med Wasabi som handhäst.

Upp på gården och red Zayats lite lugnt på banan, men vi kunde i alla fall jobba en del med galoppen dom blivit helt annorlunda och då rolig att rida! Sedan drog jag igång med ett av sommarens projekt, att tvätta alla täcken! Började inte så bra då en säkring gick, men jag trodde givetvis att det var högtryckstvätten som gick sönder men lyckades lura ut att det var en säkring så det blev ju betydligt billigare och enklare! Tvättade tre täcken då har väl en då där 15 kvar!

Den middag och i väg på ett par lektioner. Avslutade kvällen med att göra rabarberpaj. Nu ny dag, fortfarande snorig och hängig så blir fortsatt halvfart. I helgen jobbar jag på Ica så då måste jag vara frisk!

Lemonaden ute i gräset! 

Wasabi och Clarinett efter sin tur, de ser ju inte jättenöjda ut! 

Doris som vill in i bilen där matte sitter! Så söt! 

Sen hjälpte Doris givetvis till med täckestvätten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0