Bortregnad dag!

Prognoserna lovar regn nästan varje dag nu, men inte i dag trots det har halva dagen regnat bort!

Började i morse med att hovslagaren kom hit på fel dag! Tyvärr hade jag inga hästar här annars hade han ju kunnat sko men nu blir det på måndag som det var sagt. Faktiskt inte jag som förvirrat det. Sen åkte jag upp på byn och tankade bilen inför dagens alla svängar.

Dagens uppgift var att flytta hästarna på gården till första betet i skogen, är ungefär 1.5 kilometer men bara backe. Fixade först hagen där innan Nisse kom och körde upp mig på gården så jag skulle spara några backar att gå i. Ledde först ber Cizmet och Zayats. Åskan mullrade men bara mindre regndroppar. Tog bilen tillbaka och tömkörde sen ner Forzett. Gick upp på gården, då började regnet!

Planen var att rida Chokladen men regnet avskräckt och hon hade även drullat bort en sko. Så lastade i stället Lemonaden och Grå för att köra till Nisses stall och brunstkolla Grå. Även fast hon fick stå bredvid hingstarna några timmar så kan jag inte säga säkert om hon brunstar eller ej, men troligen inte.

Fixade mat lite snabbt och sen i väg och tömkörde en häst på byn. När jag kom dit var det sol men himlen öppnade sig redan innan jag fått fast tömmarna! De lektioner jag skulle ha sedan på kvällen blev inställda pga åskan och ösregnet. I stället en lugn kväll med lite fikabesök, och regn, innan jag körde tillbaka hästarna. Avslutade kvällen med att baka en rabarberkaka.

Nu ladda för sista dagen på Ica på en månad!

Forzett på väg till betet! 

Kommer du? 

Cizmet på betet! 

Zayats undrar varför Forzett är i en egen hage! 

Forzett spanar på basjkirerna! 

Spring i benen! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0