Åska och semester!

Nu äntligen har även jag semester!

Blev en kaosartad sista dag innan ledigheten. Vi var, som vanligt, en kort och min hjärna hade nog tagit semester redan i morse för den var inte med i dag utan jag var mest virrig. Inget blev bättre när det efter lunch började åska rejält. Vi tappade internet så korten fungerade inte i kassan, i alla fall inte alla kort, vi kom inte åt kundernas rabatter, en fas gick, hissen slutade fungera, vi kunde inte lämna ut paket eller kolla vilka varor vi hade. Detta mitt i rusningen på en fredag!

Var nog nästan en timme som det strulade, det började nämligen precis fungera när nästa åsksmäll kom och med den ett kort strömavbrott så allt började om att jävlas. Riktigt ordentligt åskade det, dundrade så huset skakade och vräkte ner regn. Jag som för några år sedan var riktigt åskrädd (efter att jag hade mött blixten i Nisses stall) börjar ändå att klara det bättre.

Efter detta stök så var det då skönt att kunna stämpla ut för semester! Hem, gjorde mat och på kvällen regnade det inte så jag och Linda red ut en sväng. Jag red Clarinett och hade Wasabi som handhäst och Clarinett häll verkligen henne i herrans tukt och förmaning! 

Avslutade kvällen med en cider och ostbågar, så värd det! Nu väntar fyra veckor utan Ica och men med en massa hästjobb. Och lite semesterkänsla hoppas jag på! 

Från kvällens tur, Clarinett, Linda och Juliette, och Wasabi! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0