Vårvinterväder!

I dag är Bob billig, men gäller att passa på för han är säkert dyr i morgon igen!

Blåste på förmiddagen men sen blev det härligt nästan vårvinterväder! Jag började med att mocka stonas lösdrift och då kom bönderna och körde balar till hagarna. Så när det var gjort kunde jag börja jobba hästarna.

Tog Wasabi i töm först och red sedan både Clarinett och Chokladen på slingan. Sen tog jag in Lemonaden och Bob för att pyssla lite med Lemonaden. Planen var att försöka lämna Bob i boxen och ha Lemonaden utanför, men Bob vägrade gå in i boxen så det gick inte. Han fick vara lös medan jag pysslade lite med Lemonaden och testade att sätta på tömkörningsgjorden. Är ju typ 10 månader sedan hon hade grejer på sig och hon har ju haft problem med sadeltvång. Men i dag märktes inget och jag longerade henne några varv utanför stallet med den på.

Sen skulle vi gå tillbaka till hagen. Bob ville inte vara i hagen. Han sprang runt överallt och struntade helt i sin mamma. I 40 minuter försökte jag få in honom i hagen, sen kom Paula och hjälpte mig och det löste sig. Men då var han billig!!! Det är helt klart dags för honom att lära sig gå fint i grimskaft nu! 

Jag och Paula träffades sen i Nisses stall och Paula följde med mig och islänningen en liten sväng på sin häst. Vi red ett par varv i djupsnön i en av Nisses sommarhagar. Islänningen var superduktig och fick högsta betyg!

Sen middag och i väg, hade en lektion och tömkörde en ponny. Tillbaka i stallet igen gick jag lite med Movie och nattade dom. Nu ladda för Ica i morgon igen!

Wasabi! 

Clarinett på slingan! 

Solen, helt underbart! Chokladen på slingan! 

Nyfiken Bob! 

BusBob! 

Lemonaden spanar efter Bob! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0