Vår i januari?

Plusgrader och sol i januari, tö, takras och vårkänsla, det är faktiskt helt fel i januari!

Hoppas verkligen att det var sista dagen med plusgrader nu på ett tag, har precis börjat bli is och jag vill inte ha isgata nu! Hemma ändå rätt okej än så länge!

Mockade en lösdrift innan jag longerade Wasabi. Var ju på gång att börja rida henne men blev lite långt uppehåll nu när jag blev sjuk så tar herne från marken igen några gånger. Sedan red jag dressyr med både Grå och Clarinett, ganska så nöjd med båda två.

Sedan till Nisse och islänningen. Det hade blivit is utanför stallet där jag brukar hålla till så jag tog honom i snön bredvid stallet i stället. Lite först i töm, han testade om han kunde dra till kompisen i hagen (det kunde han inte) och om det gick lättare i snön om man sprang. Satt upp sen och först tyckte han bara att jag var jobbig, han snurrade mest runt, drog i tyglarna och kastade med huvudet men efter en stund trillade polletten ner och han började lyssna. Vi red runt Nisses stora träbom som används till betäckning utan tjafs. Känns som att det lossnar nu!

Sen middag och så i väg på en lektion nästan i granngården. Nattade hästarna, varm nyponsoppa till kvällsfika och så ägnades resten av kvällen åt att titta på en dokumentär om Tjernobyl. Sämre kvällsnöje kan man ha, troligen bättre också!

Grå i plusgrader och sol! 

Clarinett stannade och beundrade Bob på väg från banan

Lite rolig bild när båda tittar på något! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0