Trettondagsafton!

 
 
Direkt i morse körde jag Clarinett till Nisses stall, och när jag kom tillbaka var Linda där och vi körde även Movie och Bea dit. Det var dags för skoning vilket tar ganska lång tid men hästarna skötte sig fantastiskt bra. Innan vi körde tillbaka dom så fikade vi liye och laddade om. 
 
Jag hade väldigt ont i magen och ryggen i dag, när vi kört hem hästarna och jag lyckades parkera transporten i nysnön utan att köra fast så gjorde jag mat i hopp om att bli bättre. Blev faktiskt bättre också men tror mer på att jag tog en Ipren... I alla fall så rullade jag och Nisses son ut två balar till Nisses hästar och sen tre balar till mina. Nisse själv är förkyld och typ döende.
 
Eftersom jag kände mig bättre så longerade jag Chokladen innan jag nattade hästarna. Och sen red jag även några varv på islänningen i Nisses stall. Han har inte gjort så mycket nu och det märktes när jag började men efter några varv på stallgången så blev vi typ överens!
 
Nu har jag sett klart Nattryttarna och funderar över vad jag ska kolla på nu. Känner mig dessutom snorig och är rädd att jag också ska gå Nisses förkylning, jag vill verkligen inte bli i det närmaste döende... 
 
Islänningen efter ridning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0