Torsdag!

Fullfartsdag i dag igen!

Började med att rida Movie, hon fick trampa upp spåret bredvid banan och även runt träden i skogskanten. Snön gick långt över framknäna på henne!

Sen lastade jag Clarinett och åkte till Nisses stall. Där var Ulrika som brukar gå igenom mina hästar och behandlade två ponnyer åt en av mina elever. Den här gången var det en granne som hade tagit hit Ulrika och jag fick en plats och det kändes verkligen som att det var Clarinetts tur. Och där hade jag rätt! Fanns flera låsningar som Ulrika lossat på, ska bli spännande att rida henne sen och se om det är skillnad! 

Innan jag körde tillbaka henne så red jag islänningen lite utanför stallet, börjar kännas ganska bra nu! Sen körde jag tillbaka Clarinett, parkerade transporten hemma hos mig för att slippa dra fram den ur djupsnön till veckan, och samtidigt som jag gjorde det så ser jag hur Lemonaden, och Bob, drar ut ur hagen... Jag tror att hon blev busig av transporten och inte hann få stopp, just nu är Lemonaden mer busig och överenergisk än vad Bob är... Sen är jag nog inte den enda som har problem med strömmen på trådarna nu? 

När de var instoppade igen så red jag Chokladen som fick trampa upp den andra slingan. Sen middag och i väg på lektioner. Efter att hästarna var nattade så hjälpte jag Nisse att rulla in en bal i en hage, och sen nyponsoppa och hård röd till kvällsfika, och en dokumentär med en familj inne i det ockuperade Ukraina. Nu ladda för jobb i morgon!

Utsikt från Movie! 

Clarinett blev väldigt trött av sin behandling och la sig för att vila när vi kom hem! 

Doris i snön! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0