Nyårsdagen!

Nytt år, nya tag! Nya mål och nya drömmar! Nu jäklar! 
 
Jag mocka de en lösdrift och sen tog jag tag i ridningen. Red först dressyr med Clarinett som tyckte att det var jobbigt med snön på banan. Sen red jag Chokladen som fick trampa upp spår runt träden i skogskanten och sen trava lite på spåret som jag började trampa upp med Clarinett tidigare i veckan.
 
Sedan väntade jag in Movies ägare och en familj som skulle komma och titta på henne, och provrida. Movie var lite tagen av allvaret och inte på sitt bästa, men det är ju inte lätt för varken ryttare eller häst vid provridning. Inte bingo i dag men det kommer fler chanser, det är ju verkligen en jättefin ponny men kanske inte helt lätt.
 
Sedan gjorde jag pizza till middag, som alla andra i dag! Blev med lite julskinka och rökt fläskfilé bland annat på. Efter middag så hjälpte jag Nisse rulla ut en höbal innan jag gjorde nästa ryck i stallet. Då tog jag Wasabi i töm, hon var väldigt spänd i början. Så pass att hon skakade när jag fått på henne grejerna och var rätt jobbig att leda, men efter en stunds jobb så slappnade hon av lite i alla fall.
 
Sen nattning av hästarna och så gjorde jag kladdkaka, även om den inte blev så kladdig, bakad med mörk choklad med mintsmak och till det polkaglass! Nu ladda för årets första jobbdag!
 
Jag longerar fortfarande Chokladen innan sadling, ryggen är mycket bättre och förhoppningsvis kommer jag inte behöva det snart. 
 
Utsikt från Chokladens jobb i skogskanten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0